UIA zaprasza na seminarium internetowe „(R)e-wolucja prawa żywnościowego. Jak COVID-19 zmienił nawyki i model biznesowy”, które odbędzie się w dniach 31 maja i 1 czerwca 2021 roku.
• SESJA 1 - Wskazówki dotyczące dobrego odżywiania wywołanego przez pandemię koronawirusa i stosowanie zaktualizowanych etykiet dotyczących faktów żywieniowych - poniedziałek, 31 maja 2021 roku w godz. 15:00 - 16:30.
• SESJA 2 - Jak agrobiznes, przemysł F&B oraz odpowiednie przepisy i polityki zmieniają metody uprawy, ewolucję produktów, miejsca pracy i umowy o pracę na całym świecie - poniedziałek, 31 maja 2021 roku w godz. 17:00 - 18:30.
• SESJA 3 - Zwiększone bezpieczeństwo i środki ochrony przyjęte w łańcuchu dostaw żywności - wtorek, 1 czerwca 2021 roku w godz. 15:00 - 16:30.
• SESJA 4 - Kto zabrał mój ser? Nowe podejście oraz środki regulacyjne i sądowe wprowadzone przez biznes F&B w celu stawienia czoła obecnym i przyszłym pandemiom - wtorek, 1 czerwca 2021 roku w godz. 17:00 - 18:30.
Udział w seminarium jest odpłatny:
- członkowie UIA - € 80* + VAT
- pozostali uczestnicy - € 120 + VAT
Więcej informacji w tym możliwość rejestracji na stronie UIA (przejdź do strony)